The 2-Minute Rule for istanbul petek servisi

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

• Yıkama işlemi için tazyikli su kullanılır. Petek temizliği hizmeti için firmamızdan her an hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman petek servisi olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine istanbul petek servisi başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Soğuk havalar yaklaşmadan önce peteklerin temizlenmesi, kombinin daha verimli çalışmasını ve ısının eşit bir şekilde yayılmasını sağlar.

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek istanbul petek servisi temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan istanbul petek servisi sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Firmamız bu hizmetleri sizlere en profesyonel şekilde veriyor ve yılın en soğBritish isles istanbul petek servisi günlerinde dahi yüksek bir performansla ısınma sağlıyor. Kombi peteklerinin temizlenmesinde en iyi solüsyonların kullanılmasına da önem veriyoruz.

Report this wiki page